prev
next

AcoustoMizer®

U zou ze moeten zien. Misschien nog beter: moeten horen. Natuurlijk kunnen we u vertellen dat onze akoestische panelen gemaakt zijn van allerlei soorten specifiek schuim, glaswol, rockwool, versterkt glasvezel en meer magische materialen. Dat doen we niet. De AcoustoMizer®  is niet op die manier gemaakt: ze zijn ontworpen en getuned om akoestische problemen te verhelpen. Het resultaat van meer dan veertig jaar ervaring op akoestisch gebied.

In 1969 begonnen we met het ontwerpen en bouwen van opname controle kamers en studio’s. Anno nu zijn budgetten kleiner met als gevolg dat de ‘echte’ studio’s met zwaar isolerende wanden en van te voren ontworpen akoestiek bijna niet meer gebouwd kunnen worden. Opnemen en mixen kan overal plaatsvinden mede door de ontwikkeling van de huidige opname apparatuur. Kelders, zolders, slaapkamers en zelfs tuinhuisjes worden omgetoverd tot ‘professionele’ studio’s. Dit kan uiteraard maar onze oren bedriegen ons niet. We weten hoe iets moet klinken. De AcoustoMizer® akoestische panelen bieden uitkomst om uw studio te laten klinken zoals u wenst.

Ruim 40 jaar ervaring in studiobouw is gebruikt om akoestische panelen te ontwikkelen die achteraf in uw studio ruimte geplaatst kunnen worden en er bovendien prachtig uit zien door gebruik te maken van speciale printtechnieken.

Plaats de AcoustoMizer® met uw eigen opdruk in uw studio en u zult versteld staan: ze laten uw ruimte klinken zoals het hoort.

Met onze demo panelen kunt u ontdekken dat de AcoustoMizer® geen standaard akoestisch panel is.

KB|MF design | acoustics | furniture